Min Sæson 2015-16 på Det kongelige Teater

Programmet er lige landet hos de afhængige, så vi kan bruge den lange weekend til at vælge og vrage mellem Det kongelige Teaters mange tilbud i den kommende sæson. Traditionen tro er #KglTeater de sidste katalog, der kommer, så vi skal til at flytte rundt på andre arrangementer, som vi bestilte i februar eller marts, da alle de andre kataloger kom.

Selvfølgeligt skal jeg fortsætte mit abonnement på Det kongelige Kapels symfonikoncerter. Selvfølgeligt! Men de byder faktisk kun på tre af dem. Nå, så må en fan jo skulle forkøbe sig på deres kammerkoncerter i den smukke foyer ved Takkelloftscenen, og på de skægge Musik2Go-koncerter. Blandt andet vil slagtøjsgruppen give koncert, hvilket kun kan anbefales: Det er sindsygt godt og sindsygt sjovt samtidigt.

Men hvad med min eksperimentelle operaserie? Skal jeg fortsætte den? Eller hoppe over på en af de blandede, så jeg kan se mere ballet og skuespil? Eller opgive alle hæmninger og simpelthen blot flytte ind permanent?

Svaret skal gives på onsdag….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: