Kylling

Lad det blive kendt: Concertanten er en kylling!

Mere specifikt er Concertanten overhovedet ikke spor begejstret for den såkaldte sommer 2015, og som resultat er jeg sprunget over to ellers absolut planlagte arrangementer denne uge på grund af vejret. Som altså alligevel ikke var så slemt endda.

Men kylling er jeg, og derfor er jeg gået glip af følgende:

  • Verdensballetten i Klampenborg
  • Ensemble MidtVest i Tivoli

Verdensballetten faldt jeg for, fordi en dansk balletstjerne lokkede sine kolleger fra Royal Ballet i London til yndige Gavnø, hvor de antydede i sommeraftenens lys og luft, hvorfor de var så fine dansere. Desværre til dåsemusik, men dog en fin oplevelse. I 2015 ville de tilmed ditche Gavnø og forlægge residensen til hovedstadsområdet og dermed skåne mig for 2×2 timers trafik henover Sjælland.

Ensemble MidtVest har jeg hørt meget om på P2 men aldrig oplevet live, trods deres basis i min vemodige hjemegn i det jyske. I aften spiller de i Tivoli, så selvfølgeligt er jeg der!

Men nej. Igen af de to ting skete, da jeg er en kylling, fordi jeg blev regnet på, da jeg trippede fra bil til hjem efter arbejdet.

En ægte dansker lader sig ikke gå på af vejret, når de skal cykle et par kilometer. Men nu er jeg jo det, en amerikansk ven kalder at være dårlig til at være dansker, så jeg “chickened out”, som det hedder overthere.

Er jeg utilfreds med mig selv?

Ja!

Især fordi Verdensballetten fik fine anmeldelser efter tirsdagens småregn-ramte opførelse, og fordi Ensemble MidtVest sikkert får rigtigt fine anmeldelser for sin koncert i Tivoli i aften.

Men jeg er en kylling og blev hjemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: